Mapa web | Magatzem de fustes a Rubí | Maderas Rubí

Mapa web

Maderas Rubí
Per a fusters, per a professionals del sector, per a empreses, per a particulars... a Maderas Rubí subministrem matèria primera a tot tipus de clients. Sol·liciti el que vulgui i nosaltres l'hi enviem.
Subministrament de fustes
L'activitat de la nostra empresa consisteix en la manipulació i subministrament de tot tipus de taulers de fusta. Vingui a veure'ns i conegui, de primera mà, l'àmplia selecció de productes que tenim a la seva disposició.
Les nostres fustes
Estem a Rubí. Localització
Li convidem a venir a conèixer les nostres instal·lacions. Aquí, no només podrà veure l'àmplia exposició d'articles que tenim, sinó que també podrà consultar qualsevol dubte al nostre personal. Subministrem el nostre material a tota Catalunya.
Manipulació de fustes
Per complir amb les expectatives i exigències dels nostres clients, fem treballs de manipulació amb la fusta per subministrar-la segons l'indicat. Tenim un equip professional pel desenvolupament d'aquestes activitats.
Contactar amb Fustes Rubí
L'experiència acumulada al llarg d'aquests més de 30 anys d'activitat ens permet oferir als nostres clients un tracte proper i de confiança. Truqui'ns per telèfon i aclarirem tots els seus dubtes; si ho prefereix, ompli el formulari que aquí li presentem i, igualment, li donarem una resposta al més
Avisos legals i política de privacitat
Secció de recull els avisos legals relacionats amb el compliment de la LSSI.
Política de Cookies
Sección que recoge la política de cookies.
Accessibilitat
Consells sobre accessibilitat a través de combinacions del teclat.
Mapa web
Aquesta secció