Botiga de fustes a Rubí | Maderas Rubí | Magatzem de fustes a Rubí | Maderas Rubí

Magatzem de fustes a Rubí

Per a fusters, per a professionals del sector, per a empreses, per a particulars... a Maderas Rubí subministrem matèria primera a tot tipus de clients. Sol·liciti el que vulgui i nosaltres l'hi enviem.

Botiga de fustes a Rubí | Maderas Rubí

Si és vostè un professional del sector del moble i desitja adquirir la millor matèria primera del sector, Maderas Rubí té el que necessita; si es dedica vostè al sector de la fusteria i necessita completar un encàrrec amb fustes de qualitat, Maderas Rubí està a la seva disposició; si li encanta el bricolatge i desitja fer un terra o paret de fusta, nosaltres disposem exactament del que necessita. A què espera per venir a la nostra botiga de fustes a Rubí? Estem al carrer Cervantes, número 118-120.

Història del nostre magatzem

Les portes del nostre magatzem de fusta es van obrir per primera vegada fa més de 30 anys, de la mà de professionals acreditats al sector. Avui dia, tres dècades després, podem dir amb orgull que ens dediquem exactament al mateix, al subministrament i manipulació de taulers i fustes en general. Són molts els clients que han confiat i confien en els nostres productes i serveis: particulars, empreses, treballadors del sector de la fusta, autònoms, etc. Vingui a veure'ns i descobreixi tot el que tenim preparat per a vostè.

Àmbit d'actuació

El nostre magatzem i taller estan situats al municipi barceloní de Rubí. Desde aquí preparem i gestionem totes les comandes dels nostres clients, que poden venir a recollir directament a la nostra botiga de fustes a Rubí,, o si ho prefereixen, l'hi enviem personalment (aquest servei no inclou el personal per a la càrrega i descàrrega dels materials). Treballem per a tota la província de Barcelona. Per ampliar informació poden trucar-nos al: 93 699 07 04.