C/ Roma, 21 Pol ind. Cova Solera - Rubí, 08191, Barcelona

Fusta a mida a Rubí

Tall, cantejar, raspallat i regruixat de fusta

A Maderas Rubí comptem amb un ampli catàleg de productes i oferim una gran varietat de possibilitats per personalitzar-los, conscients que les necessitats dels nostres clients també són diferents. Fem treballs de manipulació amb la fusta per subministrar-la segons el sol·licitat en cada comanda.

 

Tall a mida

Disposem de màquines escairadora d’alta precisió, amb programa d’optimització de tall. Gràcies a aquest equipament aconseguim un aprofitament més gran del taulell i temps de treball més curts.

 Servicios CAT

Cantejar taulells

Cantejar peces curtes, amb cants de PVC o xapa de fusta. Fem aquest treball amb maquinària d’última generació, obtenint uns acabats amb la màxima perfecció.

 Servicios CAT

Raspallat i regruixat a mida

La nostra maquinària ens permet raspallar la fusta disponible en brut, així com modificar els llistons ja fabricats segons les necessitats de cada client.

 Servicios CAT

Distribució

Comptem amb transport propi per al repartiment dels nostres productes. Servei disponible per a les zones pròximes a les nostres instal·lacions.

distribución

 

 

FES LA TEVA COMANDA DE FUSTA A MIDA

jumbotron

Ens adaptem a les teves necessitats. Tria la classe de fusta, les mesures i els acabats i nosaltres ens encarreguem de la resta. I si tens dubtes, consulta’ns sense compromís, t’ajudarem a trobar la millor solució per a tots els teus projectes.

M'INTERESA!