C/ Roma, 21 Pol ind. Cova Solera - Rubí, 08191, Barcelona

Magatzem de fustes a Rubí

Venda de taulers, fustes massisses i mecanitzades

Magatzem de fustes a Rubí

Benvinguts a Maderas Rubí el magatzem de fustes en el qual trobaràs tot el que necessites per aconseguir els millors resultats en els teus projectes. Tant si ets un professional del sector del moble, la fusteria o la construcció com si ets un apassionat del bricolatge, estem al teu servei. Aquí t’esperen matèries primeres que dotaran als teus treballs de la qualitat més gran.

Obrim les portes fa més de tres dècades, de la mà de professionals acreditats en el sector. Avui dia seguim dedicats al subministrament i manipulació de taulers i fustes en general, amb una ferma aposta per oferir productes innovadors, que donen resposta a les necessitats particulars de cada un dels nostres clients. És per això que no deixem de renovar-nos, tant pel que fa a les referències del nostre catàleg com als nostres serveis de personalització de la fusta.

El nostre magatzem i taller estan situats en el municipi barceloní de Rubí. Allí preparem i gestionem totes les comandes que rebem. Els nostres clients tenen la possibilitat de venir a recollir-los directament o, si ho prefereixen, els hi enviem (aquest servei no inclou el personal per a la càrrega i descàrrega dels materials). Treballem per tota la província de Barcelona.

 

Descobreix els nostres productes

 

Aliats del teu negoci

jumbotron

En aquests anys han estat molts els clients que han confiat en els nostres productes i serveis: particulars, empreses, treballadors del sector de la fusta, autònoms… Per la nostra professionalitat, qualitat i eficàcia. A què esperes per sumar-te a ells?

M’INTERESA!